Nadal afirma que no tot el PSC dóna suport a Chacón

El president del grup parlamentari Socialista continua afirmant que la demanda de més retallada per part de Madrid és mentida

El president del grup parlamentari Socialista, Joaquim Nadal, assegura avui en una entrevista a la La Vanguardia que no tot el PSC dóna suport a Carme Chacón como possible candidata del PSOE a les properes eleccions generals. "En el PSC hi haurà gent que donarà suport a Carme Chacón, però no tots", afirma Nadal i recorda que en el procés de primàries, si tenen lloc, no es vota per delegacions sinó a títol individual.

En la mateixa entrevista el president del grup socialista continua afirmant, malgrat la carta publicada del Ministeri d'Economia, que "ningú li ha dit al govern que retalli el 20%" i assegura que la primera "falsificació argumental" de CiU en el govern va ser afirmar que el dèficit de 7.500 milions d'euros no era la quantitat esperada quan "el president Montilla va oferir totes les xifres el dia del traspàs".

Respecte els pressupostos Nadal assegura que el PSC "se sent corresponsable de l'actual situació i només si el govern és capaç d'aplaçar aquest any l'anul•lació de l'impost de successions, parlarem". I qualifica d'"irresponsable" "l'expectativa fictícia que el pacte fiscal pot donar millor rendiment que l'actual model de finançament".

Finalment, Nadal diu que és "sorprenent" que Pujol, conegut com a "home d'estat", hagi fet un gir cap a l'independentisme i, en aquest sentit, adverteix que "seria irresponsable i molt greu que la discussió política dels governs acabi provocant un enfrontament entre els pobles d'Espanya".

 
 

Comentaris