Munté: "Un 87% de les mesures de ple de pobresa estan en curs o aplicant-se"

El Govern defensa l'"alt grau de compliment" i diu que s'assoliran els 64 milions d'euros en beques menjador aquest curs

 

  

 
La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Neus Munté, ha assegurat que l'executiu català ha respost amb "un alt grau de compliment" a la Resolució 17/XI sorgida del ple monogràfic sobre la pobresa, d'ara fa un any. En concret, ha afirmat que el 87% de les mesures que es van aprovar estan "en curs o aplicant-se". Durant al debat al Parlament per fer balanç un any després, Munté ha afirmat que s'ha dut a terme un "seguiment exhaustiu" de les 273 propostes de la resolució, que aquest 2017 s'han "consolidat". La "mesura estrella", ha recordat Munté, és l'increment per a beques menjador que cobreixin el 100% del cost i amb un nou barem d'accés.
 
"S'han establert nous criteris d'atorgament de beques canviant l'índex de suficiència per el de llindar de la pobresa, cosa que permet ampliar el nombre de beneficiaris", ha afirmat Munté aquest dimecres. En aquest context, ha afirmat que preveuen acabar el curs 2016-2017 havent atorgat 64 milions d'euros en beques menjador.
 

Comentaris