Munté pregunta a Colau si serà "valenta i demòcrata" com Trias quan toqui votar l'1-O

La portaveu del Govern creu que els 'Comuns' tenen un problema de "credibilitat" i els demana "concreció"

 

La portaveu del Govern, Neus Munté, ha demanat aquest dimarts a Ada Colau "concreció" sobre el seu suport al referèndum de l'1-O i ha posat en dubte la credibilitat del 'Comuns' a l'hora que li ha demanat si, arribat el moment, adoptarà la posició "demòcrata i valenta" de Xavier Trias o defensarà un altre plantejament. "Em preguntaria sobre la credibilitat d'un moviment polític que en un moment donat manifesta que les coses es poden transformar, però després rectifica dient que res de tot això es pot fer", ha afegit la portaveu.

 

Munté ha recordat que "la voluntat de sumar el màxim de gent al voltant del concepte del referèndum i per tant el dret de votar és un objectiu d'aquest Govern". El rellevant, ha afegit, "és confrontar una realitat, i és que la majoria de ciutadans tenen voluntat de participar en un referèndum".

 

 

En aquest sentit, ha comentat Munté, cal "analitzar si és gaire coherent dir a la gent que s'està d'acord en mobilitzar, però dir-los després que allò que decidiran no ho reconeixeran". La portaveu del Govern ha insistit que "el problema és de credibilitat" i per això ha reclamat concreció per saber "si arribat el moment de la celebració es mantindrà el posicionament demòcrata i valent de Xavier Trias o en defensarà un altre".

 

Comentaris