El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Munté: “No marxo enlloc, segueixo compromesa amb tot allò que em fa vibrar”
  • CA

 

L’exportaveu del Govern Neus Munté s’ha pronunciat després que la setmana passada abandonés el Govern català. Ho ha fet mitjançant un post al seu compte de Facebook, on comença constatant que “cap xarxa social pot substituir una conversa presencial, telefònica, una abraçada, un petó, cap. Però serveix per dir-nos coses”, o per aquest motiu afegeix: “Mil gràcies a totes les persones que d’una o altra manera em feu arribar ànims (no patiu, en tinc molts, de propis i aliens!), records de moments i estones compartides (els guardo tots), consells, bons desitjos (els escolto i valoro, com he fet sempre). A tots us en dono les gràcies de tot cor”. 

A més, la qui va ser també consellera de la Presidència aclareix: “No marxo enlloc, segueixo compromesa amb tot allò que em fa vibrar i requereix de suma d’esforços, convençuda que ens en sortirem. Seguim endavant!” Alhora, deixa clar que “em podeu trobar on sempre” i assenyala que “la família i amics em recuperen una mica (ja tocava) i jo a ells, que per a mi són el més important de tot, els que em carreguen les piles i donen sentit a tot el que fem i vivim”. “I d’aqui uns dies… les esperades vacances per recuperar forces per a la tornada!”, conclou Munté. 

 

Divendres passat, el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, va fer una remodelació al Govern, i Neus Munté va ser substituida com a portaveu i consellera de la Presidència per Jordi Turull, qui aquest dimarts va ser la primera roda de premsa posterior al Consell Executiu de cada dimarts per explicar els acords de Govern. 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa