El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Enxampen un repartidor drogat i sense punts dos cops en dotze dies
  • CA

L’home és l’únic animal que ensopega dues vegades amb la mateixa pedra o amb el mateix control o amb la mateixa imbecilitat. Així ho acredita el repartidor de mercaderies que ahir va tornar a ser detingut pels Mossos per conduir drogat i sense punts quan el passat 28 de novembre va ser enxampat en les mateixes circumstàncies. Ara, a més, després de ser arrestat i un cop en llibertat, al vespre va ser denunciat per cometre un furt. 

 

 

L’home de 35 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Vall tenia una ordre de recerca i detenció judicial,  circulava sense punts al carnet, i en la prova indiciària va donar positiu per drogues. I això que eren dos quarts de nou del matí. La policia el va poder atrapar a la TP-7225 a Constantí  hi feien un control de drogues i alcohol. Els agents van aturar una furgoneta d’una empresa de paqueteria i van comprovar que el conductor tenia pendent una ordre de detenció judicial per no haver-se presentat en la causa oberta pels fets del dia 28 de novembre. Així mateix, també van comprovar que un altre cop estava circulant sense disposar de permís de conduir en vigor per pèrdua de punts, motiu pel qual van obrir unes noves diligències penals.   

 

Els mossos van realitzar-li la prova de drogues i de manera indiciària el conductor va donar positiu per diverses substàncies estupefaents. També en aquest cas, la denúncia administrativa es farà efectiva quan el laboratori confirmi el positiu de drogues.

El detingut ja suma tres procediments anteriors per delictes relatius al trànsit, tots tres per conduir sense punts al carnet. El xofer va passar ahir a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona, el qual va decretar la seva posada en llibertat amb càrrecs amb l’obligació de presentar-se davant l’autoritat judicial quan sigui requerit.

I un furt

D’altra banda, es dona la circumstància que poc més d’una hora més tard de la seva posada en llibertat ahir, l’home va ser denunciat per una patrulla de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Tarragona per haver comès presumptament un furt en un establiment comercial del barri de Camp Clar.

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa