El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Desconvoquen el tall de l’AP-7 a la Jonquera
  • CA

El tall de l’AP-7 a la Jonquera per part d’independentistes ha quedat desconvocat a les 11.30 hores, segons han informat participants a ‘El Món’. La desconvocatòria s’ha produït després de l’arribada de set furgones d’antidisturbis.

Efectius dels Mossos d’Esquadra s’havien desplaçat al punt del tall on un grup de 150 persones ha mantingut bloquejada la circulació. Segons l’agència ACN, els agents de la policia catalana han acompanyat operaris d’Abertis que han desmantellat barricades que s’han construït a la calçada. El tall, expliquen testimonis,s s’ha mantingut des de fa més de 24 hores i les persones que hi han participat han estat demanant reforços. “L’ambient entre la gent és animat, encara que hi ha qui té molta son perquè porta 24 hores, però ara continua arribant més gent i el curiós que també gent gran”, explicava a primera hora del matí un dels manifestants en conversa telefònica amb aquest diari. Ara els participants s’han emplaçat estar atents a les xarxes per noves accions.

Diverses plataformes com PicnicxRepública i el CDR han fet crides perquè més persones s’afegeixin al tall per tal d’internacionalitzar la protesta.

El tall es troba a un quilòmetre del peatge de la Duana, el primer que hi ha a Catalunya. El concentrats estan equipats amb mantes i porten menjar i beure per passar tot el dia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa