El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mossèn Busquet: “Cristians carques i espanyolistes carreguen contra mi… Tot un honor”
  • CA

 

Mossèn Cinto Busquet, focolar de la diòcesi de Girona, ha respost aquest migidia al col·lectiu ultracatòlic anònim format per clergues i laics ‘Germinans Germinabit’, que des del seu blog han carregat contra Busquet per liderar la iniciativa ‘Cristians per la Sobirania’, un grup de difusió de WhatsApp per pregar el procés català.

“Cristians carques i espanyolistes carreguen contra mi… Tot un honor”, ha estat la resposta de Busquet, que ha afegit: “Els encomano a Déu i espero que es deixin guarir pel seu Esperit i se’ls dissolgui el fel que aboquen les seves paraules plenes d’intolerància i odi”.

 

Busquet va explicar en declaracions a ‘El Món’ que no volia fer política però que “com a cristià i capellà em sento obligat a lluitar i a pregar per la justícia”.

La pregària d’aquest dissabte

 

Cada dissabte es proposa una pregària extreta de l’Escriptura o dels escrits de sants, o bé són escrites per Mn. Cinto o algú altre del grup. La pregària proposada per aquest dissabte 15 d’octubre estava relacionada amb Santa Teresa: “Pare bo i misericordiós, que heu fet de Santa Teresa de Jesús un exemple insigne d’amor al vostre Fill i de servei a la renovació de l’Església i de la societat castellana del seu temps, feu que, seguint els seus passos, puguem servir fidelment i amb creativitat l’Església i la nostra societat catalana en aquests temps de grans reptes i ràpides transformacions. Que res no ens tregui la pau que Vós ens doneu, que res no ens espanti, perquè en tot moment sapiguem del cert que qui us té a Vós res no li manca”. 

 

Per rebre la pregària cada dissabte, cal enviar un missatge de WhatsApp al mateix Cinto Busquet, al número: 34 638 59 37 79.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa