El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mor l’actor d”El Ministerio del tiempo’ Santiago Meléndez
  • CA

 

L’actor aragonès Santiago Meléndez, que interpretava el pare de Pacino en la sèrie de TVE ‘El Ministerio del tiempo’, ha mort als 58 anys d’edat com a desenllaç d’una llarga malaltia. En el seu compte de twitter, la pròpia sèrie s’ha acomiadat de Meléndez amb el comentari “Que la terra et sigui lleu, company! Gràcies per tot el que ens vas regalar, Santiago Meléndez!”.

Meléndez s’havia convertit en un assidu de la ficció televisiva de producció espanyola. Ha participat en sèries de televisió tan conegudes com ‘Motivos Personales’, ‘Física o Química’, ‘Bandolera’, ‘Olmos y Robles’, ‘Los Misterios de Laura’, ‘Águila Roja’, ‘Amar es para siempre’ o ‘La que se avecina’, sent un dels seus papers més emblemàtics el de la sèrie d’Antena3 ‘La Reina del Sur’.

 

A més, el seu nom també figura al cinema espanyol, apareixent en pel·lícules com ‘Fuera de Carta’ o ‘Diamond Flash’. Però la veritable passió de Santiago va ser el teatre, on es va donar a conèixer i va consagrar la seva carrera, destacant el seu paper en l’obra ‘Vivir cuerdo, morir locos’.

 

La seva dona va ser la també actriu Pilar Moreno, que va morir el 2014, informa el ‘Heraldo de Aragón’.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa