El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mor Diana Garrigosa, l’esposa de Pasqual Maragall
  • CA

Diana Garrigosa (Barcelona, 1944), esposa de l’expresident de la Generalitat de Catalunya i també exalcalde de Barcelona, Pasqual Maragall, ha mort aquest dilluns a Barcelona als 76 anys de forma sobtada. Actualment, presidia la Fundació Pasqual Maragall, que va crear conjuntament amb el seu marit l’abril de 2008 per lluitar contra l’Alzheimer.

Llicenciada en ciències econòmiques i professora d’informàtica, Garrigosa va deixar de militar al PSC l’any 2006, en saber que el seu marit no repetiria com a candidat, ja que seria substituït per José Montilla. 

De seguida hi ha hagut les primeres reaccions a les xarxes socials. El president de la Generalitat, Quim Torra, ha piulat aquest missatge: “Guardarem un lloc especial de la nostra memòria individual i col·lectiva per a Diana Garrigosa, amb el seu exemple i el seu caràcter, en agraïment per a la feina feta. Una abraçada al president Maragall i a la resta de la família i amics”. El president del Parlament, Roger Torrent, també ha expressat el seu condol: “Una abraçada enorme al Pasqual Maragall i a tota la família. És una gran pèrdua”. 

El líder del PSC, Miquel Iceta, també ha difós un missatge a Twitter: “Lamentem profundament la mort de Diana Garrigosa i traslladem el nostre condol a la seva família i amics. Que la terra li sigui lleu”.

 

 

També han escrit missatges la delegada del govern espanyol a Catalunya, Teresa Conillera, i del president a l’exili, Carles Puigdemont: 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa