Montserrat assegura que el cas del màster de Casado "té poc recorregut i és irrellevant"

La portaveu parlamentària del PP a Madrid posa la mà al foc pel seu líder i acusa Pedro Sánchez d'haver modificat el seu currículum

 

La portaveu del PP al Congrés, Dolors Montserrat, ha assegurat que el cas del màster del president del partit, Pablo Casado, "té poc recorregut i és irrellevant" i ha lamentat que hi hagi una doble vara de mesurar de la que es volen aprofitar els polítics rivals, ha dit. En una entrevista a RAC1, la portaveu popular ha destacat que posaria "totalment" la mà al foc pel seu líder i ha acusat el president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, d'haver modificat el seu currículum i de no haver presentat la seva tesi. Així mateix, Montserrat ha insistit que Casado estarà a disposició judicial, ja que "fa quatre mesos que dona respostes" i quan va fer el màster no s'exigia l'elaboració d'un treball final, ha assegurat. Preguntada per les implicacions ètiques d'aquest cas, Montserrat ha respost que "l'ètica és la llei i la llei no va més enllà", i ha demanat que no es facin futuribles i que es deixi fer feina al Tribunal Suprem.

 

 

 

 

Dolors Montserrat també ha anunciat que serà present als actes d'homenatge a les víctimes que se celebraran el 17 d'agost, en el primer aniversari dels atemptats a Barcelona i Cambrils, i ha augurat que "per desgràcia es repetiran els crits i xiulades al rei". També ha insistit que el PP estarà amb Felip VI i ha qualificat de vergonya el que va passar fa un any, quan "els partits independentistes van polititzar" l'acte d'homenatge a les víctimes, encara que ha assegurat que la presència del monarca estén ponts entre Catalunya i la resta d'Espanya. Dolors Montserrat ha destacat que Felip VI "és el rei de tots i serà benvingut sempre a Catalunya" i ha assegurat que el PP estarà vigilant que el president del Govern central estigui a l'altura de les circumstàncies. Preguntada per la possibilitat de convertir-se en la candidata a la presidència del PP català, Montserrat ha defensat que estarà "a la disposició del partit" i, encara que no ha descartat l'opció, ha deixat la decisió en mans dels militants i els simpatitzants populars. L'actual president del PPC, Xavier García Albiol, va assegurar recentment que vol ser candidat a l'Ajuntament de Badalona i no ho veu compatible amb la seva actual posició al capdavant del PP català.

 

 
 

Comentaris