Montilla: "Sempre he tingut un alt concepte d'Hereu"

L'expresident evita comentar les declaracions de Maragall

El primer secretari del PSC, José Montilla, ha afirmat avui que "sempre ha tingut un alt concepte de Jordi Hereu com a polític i com a persona" i ha reconegut que no s'ha de reconciliar amb l'alcalde de Barcelona i candidat de formació socialista a l'Ajuntament perquè mai hi ha estat barallat, sinó "tot el contrari".

En una entrevista a Ràdio Teletexi, Montilla ha volgut acabar amb tots aquells que parlen de trencament entre els dos líders des d'abans de les primàries i ha assegurat que tot el partit està "de manera especial".

Respecte la resta de candidatures a les municipals, Montilla no ha volgut donar cap gran alcaldia per perduda, tampoc a Badalona, on s'ha mostrat convençut que el PSC farà front a la "demagògia, xenofòbia, racisme i populisme barat" de la gent que "no té projecte més enllà de desqualificar", en referència al PP.

Montilla ha evitat pronunciar-se sobre les paraules de l'exconseller d'Educació, Ernest Maragall, en què demanava que el secretari d'Organització del PSC, José Zaragoza, i el viceprimer secretari, Miquel Iceta, també abandonessin la direcció del partit. "M'agrada parlar per mi i no donar consells als demés", ha comentat Montilla.

Com tampoc, ha assegurat, ha volgut aconsellar el president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, sobre si ha de repetir com a candidat en les eleccions generals de l'any que ve. "No li he dit que marxés, cadascú ha de prendre les seves decisions. No estic aquí per donar consells", ha afirmat.

 
 

Comentaris