Montilla retreu a CiU la confiança de la federació amb "el model d'Irlanda"

El candidat socialista reconeix que el govern no ha "tingut bona imatge"

El president de la Generalitat i candidat del PSC, José Montilla, ha retret avui a CiU la seva confiança amb "el model d'Irlanda" quan ara "estan tocant pràcticament el precipici". Segons el president de la Generalitat, no hi ha "sortides locals" a la crisi.

En aquesta mateixa línia, Montilla també ha acusat la federació nacionalista de tenir "amagadets" dirigents independentistes. I, també amb la situació crítica d'Irlanda com a referent, ha carregat contra "la visió romàntica" que amb la independència vindran "la solució del problemes".

Entrevistat a TV3, el president de la Generalitat també ha assegurat que no és "zapaterista", de la mateixa manera que en el seu dia no era "felipista", perquè no és "mitòman". "Ni era gonzalista ni sóc zapaterista, sóc socialista catalanista", ha conclòs.

Montilla ha reiterat que no pensa reeditar el tripartit encara que sumi i ha admès que el seu govern "no ha tingut una bona imatge". Tot i que ha defensat l'obra de govern feta, ha admès que "la imatge del govern no ha estat positiva globalment com a marca".

D'altra banda, Montilla ha defensat que, quan va anar a la manifestació del 10-J contra la sentència de l'Estatut, va fer "el que havia de fer" i que ho va fer per "convicció personal", a més de ser la seva "obligació" com a president.

 
 

Comentaris