El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Montilla reclama una “alta participació” per un autogovern “més fort”
  • CA

El candidat del PSC i president de la Generalitat, José Montilla, ha fet una crida aquest diumenge 28-N a anar a votar per tal de garantir “un autogovern i un Govern més forts”. Montilla, que ha votat a l’Escola d’Adults de Sant Just Desvern, ha dit que el seu “desig” com a president i com a candidat és que aquesta jornada electoral “es desenvolupi amb plena tranquil•litat i normalitat’ i que hi hagi una ‘alta participació”.

Segons el socialista, “quanta més gent vagi a votar”, més es garantirà “un autogovern i un Govern més forts”, i, per tant, Catalunya estarà “en millors condicions per afrontar aquesta nova etapa”.

Com a curiositat, la mesa on ha votat Montilla, formada íntegrament per dones, és la mateixa on també té dret a vot el jugador del FC Barcelona Gerard Piqué. A l’hora en què Montilla votat, el futbolista encara no ho havia fet.

De fet, Montilla, que ha anat a votar acompanyat de la seva dona i els seus fills, ha explicat que té previst passar les pròximes hores d’aquest diumenge en família i que no serà fins a les cinc o les sis de la tarda que es desplaçarà a la seu del PSC, al carrer Nicaragua de Barcelona, per seguir el desenvolupament final de la jornada electoral i conèixer els resultats.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa