Montilla reclama "criteri i senderi" a Puigcercós

El socialista insta el republicà a no "enfrontar comunitats i cultures per benefici electoral"

El candidat del PSC i president de la Generalitat, José Montilla, ha censurat avui les paraules del candidat republicà, Joan Puicercós, qui va dir que a "Andalusia no paga impostos ni Déu". El president de la Generalitat ha dit que aquestes declaracions són "falses" i ha lamentat "l'ús de tòpics" per "enfrontar comunitats i cultures per benefici electoral o rèdit fàcil d'un titular". Segons Montilla, aquesta és l'actitud que ha tingut la dreta "tota la legislatura", per això ara també és "criticable i lamentable" quan ho fa l'esquerra.

"Utilitzar els tòpics quan ho fan respecte a nosaltres a mi em molesta enormement, perquè crec que és tremendament injust", ha dit, "i tampoc no m'agrada en absolut quan sense criteri i sense coneixement, pel dret, es fa per representants de formacions polítiques catalans". Montilla ha censurat així les paraules de Puigcercós i ha recordat que ell procedeix d'aquest territori.

Els bons de la Generalitat

Montilla també ha confirmat avui que ha fet una sol•licitud per adquirir bons de la Generalitat, i que està esperant a que es faci el prorrateig per saber què li correspondrà. De fet, ha explicat que ja va adquirir bons de la Generalitat als anys 80, quan les emissions les van fer els governs de Jordi Pujol.

Al costat del conseller d'Economia i Finances, Antoni Castells, Montilla ha defensat aquesta operació i ha dit que, després de la gran acceptació que han tingut els bons, en futures emissions les comissions bancàries haurien de ser més baixes.

 
 

Comentaris