El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Montilla i Mas es reuneixen demà per escenificar el traspàs de poders
  • CA

El president electe de la Generalitat, Artur Mas, i el president en funcions, José Montilla, es reuniran demà dijous al Palau de la Generalitat i ho faran un dia després que Mas hagi estat investit com a 129è president de la Generalitat al Parlament.

La reunió tindrà lloc a les onze del matí, al Palau de la Generalitat, i servirà perquè el president en funcions pugui traspassar al nou president informació sobre els temes més immediats i rellevants que afecten la governabilitat del país.

Mas i Montilla es reuniran abans que el líder de CiU prengui possessió com a president de la Generalitat el pròxim dilluns a les dotze del migdia, després de que la presidenta del Parlament, Núria de Gispert, hagi comunicat al rei Joan Carles el nomenament de Mas.

Per cert que Mas debutarà oficialment com a president de la Generalitat al partit que Catalunya i Hondures disputaran dimarts a l’estadi Lluís Companys. Malgrat la seva investidura al Parlament, José Montilla continuarà sent president de la Generalitat en funcions fins dilluns.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa