Montilla es presenta com un candidat "pràctic" i no "messiànic"

El candidat dels PSC diu als empresaris que la primera mesura que farà si revalida el càrrec serà convocar una cimera per fixar un full de ruta per sortir de la crisi

El candidat del PSC i president de la Generalitat, José Montilla, s'ha presentat avui davant més de sis-cents empresaris com un candidat "pràctic" i no "messiànic" en contraposició als seus adversaris. "No busco horitzons llunyans, no m'interessa la política ficció, ni la política melancòlica i victimista", per això segons ell és "la persona adequada per liderar una resposta col•lectiva i consensuada a la sortida de la crisi".

En aquest escenari, Montilla ha promès que la primera mesura que prendrà si torna a ser president de la Generalitat serà convocar una cimera de partits, empresaris i sindicats per acordar un full de ruta de dos anys per sortir de la crisi. Es tracta, segons ha dit, d'assolir un pacte per la competitivitat i l'ocupació.

D'altra banda, Montilla s'ha compromès a un termini màxim d'un mes perquè les empreses rebin crèdits de l'ICF, a incrementar la quantia de les línies d'aval a emprenedors per facilitar l'accés al crèdit en el sistema financer privat i l'assignació a cada empresa un gestor de referència que s'ocupi personalment i de manera continuada d'assessorar i ajudar a l'empresa en la seva relació amb l'administració.

 
 

Comentaris