El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Montilla demana col·laboració als ciutadans per "renovar" el PSC
  • CA

El primer secretari del PSC i expresident de la Generalitat, José Montilla, ha demanat als ciutadans catalans que col·laborin en el procés de renovació que ha iniciat el partit després de la seva derrota en les autonòmiques. Ha recalcat que el PSC està molt orgullós de la seva història i de la feina feta, però que ara és moment per renovar-se, cosa que estan fent tant el PSOE com la resta de partits socialistes i socialdemòcrates europeus.

En aquest procés, Montilla ha indicat que han de valorar-se els resultats de les autonòmiques en la seva justa mesura: “No podem cometre l’error de moure’ns per una conjuntura electoral que ens ha estat particularment adversa”. “Han canviat els paradigmes i hem d’actualitzar el projecte i renovar el partit, i òbviament no ho podem fer sols” aquest procés, ha dit Montilla.

Per aquesta raó, ha fet una crida a la participació de tots els catalans que tenen els mateixos ideals que els del seu partit: “Els qui no es resignen a un món basat en l’explotació, en la insolidaritat, en el culte als diners, a l’egoisme personal”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa