El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Montilla creu que "sense" Tura no hauria emergit "el millor" Hereu
  • CA

El primer secretari del PSC i expresident, José Montilla, ha felicitat avui l’alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, per la seva victòria a les primàries que el partit ha celebrat a Barcelona per decidir el candidat a les eleccions municipals.

Montilla ha assegurat que les primàries han “enfortit” al candidat, tot i que ha remarcat que “ser el millor” és una decisió que hauran de prendre al maig els ciutadans. El primer secretari creu que “sense” Montserrat Tura no hauria emergit “el millor Jordi”.

La felicitació pública a Hereu arriba després que el primer secretari de la federació de Barcelona i home de confiança de l’alcalde, Carles Martí, afirmés dilluns que el primer secretari del PSC va demanar a Hereu que no optés a la reelecció.

Retallades

Montilla també ha fet referència les retallades que està portant a terme el Govern de la Generalitat. “Ara sembla que per alguns hagi arribat la crisi i no l’hagin descobert fins ara”, ha constatat. Montilla creu que ‘obliden que la crisi va arribar fa tres anys o més’ i que “deu ni do” les retallades que es van fer durant el seu Govern i que ‘no són una novetat”. De fet, ha recordat que algunes decisions que va prendre van ser en “època electoral”, com pujades d’impostos i retallades de salaris de funcionaris.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa