Montilla avisa CiU que el PSC no s'ofegarà en l'hegemonia de la federació

El líder del PSC assegura que els convergents només volen confirmar a les municipals la seva victòria i la crisi interna dels socialistes

El primer secretari del PSC i expresident de la Generalitat, José Montilla, ha carregat avui contra CiU. L‘expresident de la Generalitat ha avisat a la federació nacionalista que els socialistes catalans no permetran que "la veu dels municipis quedi ofegada o apagada per l'hegemonia d'un pensament únic i d'una força política que vol interpretar i patrimonialitzar la política local i nacional".

Montilla, en una carta enviada als militants, també ha assegurat que CiU "només l'interessa acreditar que la seva victòria passada es confirma ara, el 22 de març, i que, de pas, deixa atrapats" al PSC en "una crisi interna difícil de resoldre".

També diu que les eleccions municipals per CiU només són "un escenari més de la seva obsessió pel passat i de la seva ambició partidària". I ha acusat CiU d'importar-los-hi 'ben poc' els problemes de la gent, dels barris, dels serveis socials i del finançament municipal.

El PSC s'hi juga molt"

I després de les crítiques al principal rival, Montilla ha assegurat als militants que els socialistes catalans estan en marxa i preparats per a fer front al combat electoral "amb llistes renovades, noves energies, idees i amb la convicció de que Catalunya comença a cada escala, a cada carrer, a cada barri, vila i ciutat'. I es mostra convençut que el PSC farà una gran campanya perquè el partit "s'hi juga molt".

 
 

Comentaris