Montilla anuncia que és l'última vegada que es presenta a la presidència

El president de la Generalitat farà públic el seu patrimoni abans de les eleccions i promet una administració més transparent

El candidat del PSC i president de la Generalitat, José Montilla, ha anunciat avui que es presenta com a candidat a la Presidència de la Generalitat "per darrera vegada". "La meva oferta als catalans és clara: vull una segona legislatura, una més, quatre anys més", ha dit, "per fer amb un govern compacte, reduït i sòlid el que encara queda per fer".

En un esmorzar informatiu, Montilla ha demanat "una legislatura més" i que sigui "tot sol, sense crosses ni limitacions". Montilla ha dit veure amb "tristesa i preocupació" que el candidat de CiU, Artur Mas, s'hagi "postulat per 12 anys sense cap mena de reserva a la voluntat popular" i li ha preguntat si pensa jubilar-se al càrrec.

Farà públic el seu patrimoni abans de les eleccions i promet una administració més transparent

El candidat del PSC i president de la Generalitat, José Montilla, ha anunciat que en els pròxims dies farà públic el seu patrimoni, després que aquesta setmana ja ho hagin fet la resta de candidats -a excepció d'Artur Mas-. Va ser el candidat d'Iniciativa, Joan Herrera, el que va obrir la veda, però segons Montilla, el PSC ja preveia impulsar-ho.

De fet, ha promès que, de governar, impulsaria un contracte de servei públic per millorar la transparència en l'administració. Aquest contracte suposaria, entre altres, compromisos de transparència econòmica personal. El candidat socialista també ha lamentat que el candidat de CiU, Artur Mas, vegi "electoralista" fer públic el patrimoni dels candidats.

 
 

Comentaris