El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Montilla admet que el PSC no està en el seu millor moment
  • CA

L’expresident de la Generalitat i primer secretari del PSC, José Montilla, ha demanat aquest dissabte optimisme de cara a les eleccions municipals, malgrat admetre que el PSC no està en el seu millor moment. “És cert que per diferents motius no estem en el nostre millor moment a nivell nacional, però tots sabem que les municipals són una altra cosa”, ha remarcat durant el Consell Nacional que ha ratificat 462 caps de llista.

Montilla ha argumentat que en la propera contesa electoral comptarà la marca PSC, “però per sobre de tot comptaran les persones, les relacions amb els ciutadans”. És per això, que ha constatat que la força municipalista del PSC “no està en dubte” el 22 de maig.

D’altra banda, l’expresident de la Generalitat ha condicionat aquest dissabte el suport dels socialistes catalans al Govern advertint que no donaran suport a l’Executiu si segueix “amb l’obsessió de mirar el passat” i amb les retallades indiscriminades.

“Sabrem ser al costat del Govern quan sigui per al bé del país, però no hi serem si segueixen amb l’obsessió de mirar el passat”, ha assenyalat durant la seva intervenció davant del Consell Nacional que ha celebrat el PSC per ratificar els seus candidats a 462 municipis catalans.

Montilla ha estès la mà al Govern que presideix Artur Mas per ajudar-lo a sortir de la crisi, tot i que ha aconsellat a CiU que busqui el suport del PP si la seva intenció és superar la situació econòmica “amb retallades indiscriminades” a l’estat del benestar i ha qualificat l’executiu de Mas de victimista.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa