Montilla accepta ara reduir el nombre de conselleries

El candidat socialista proposa agrupar-les en cinc grans àrees: Economia, Coneixement, Infraestructures, Justícia i Seguretat, i Polítiques Socials.

El president de la Generalitat i candidat socialista a la reelecció, José Montilla, ha avançat que si governa, reduirà el nombre de conselleries, i les agruparà en cinc grans àrees: Economia, Coneixement, Infraestructures, Justícia i Seguretat, i Polítiques Socials.

L'àrea d'Economia agruparia les actuals conselleries d'Economia i Treball, i les direccions generals de Turisme i Comerç; la de Coneixement, el departament de Cultura, el d'Educació i el Comissionat d'Universitats, i també proposa "integrar" les conselleries de Justícia i Interior en una tercera àrea.

La quarta àrea agruparia tot allò relacionat amb infraestructures: les conselleries de Medi Ambient i Habitatge i la de Política Territorial i Obres Públiques, i tot allò relacionat amb la societat de la informació i la tecnologia digital. En una cinquena àrea, hi hauria les polítiques socials: sanitat i polítiques socials.

 
 

Comentaris