El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Montero espera aprovar els pressupostos tot i la “rabieta” de l’oposició
  • CA

 

La ministra d’Hisenda, María Jesús Montero, s’ha mostrat “bastant optimista” que hi haurà pressupostos en les dates que va establir l’executiu espanyol malgrat la “rabieta” de l’oposició. D’aquesta manera s’ha referit al fet que la Mesa del Congrés, amb majoria de PP i Cs, hagi rebutjat l’intent del PSOE de superar el veto dels populars al Senat.

 

“Els inconvenients que ens trobem pel camí perjudiquen els ciutadans i no el govern. L’oposició està instal·lada en una rabieta que està impedint una major capacitat de millorar la vida dels pensionistes, de les persones que estan malaltes i, en definitiva, de l’estat del benestar”, ha manifestat en declaracions als periodistes després de l’esmorzar que ha protagonitzat la ministra de Justícia, Dolores Delgado.

 

Preguntada per si són suficients les explicacions de la ministra de Justícia sobre la seva relació amb el comissari José Manuel Villarejo, Montero ha respost que no li toca a ella valorar-ho tot recordant que la ministra ja ha anunciat la seva compareixença al Congrés a petició pròpia. Així mateix, ha afegit que és una magnífica ministra i que l’important és que està concentrada en la modernització i la democratització del sistema judicial.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa