El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Monge, cap de llista de la CUP de Barcelona
  • CA

L’advocat Xavier Monge serà el cap de llista de la candidatura CUP-Alternativa per Barcelona. La candidatura sorgeix de l’acord entre la formació de l’esquerra independentista i la coal·lició de l’esquerra anticapitalista Des de Baix, al qual també s’hi han incorporat destacades personalitats de la ciutat en qualitat d’independents, com ara l’exregidora d’Els Verds a l’Ajuntament de Barcelona, Roser Veciana (que ocuparà el 7è lloc), l’escriptor Julià de Jódar o l’activista dels moviments socials, David Fernàndez.

Xavier Monge ha destacat que la candidatura CUP-Alternativa per Barcelona pretén esdevenir una alternativa al model neoliberal que han compartit la pràctica totalitat de les forces en representació al consistori al llarg de les últimes legislatures. Davant d’aquest “consens al voltant d’una ciutat que avantposa els interessos privats a les necessitats de la població”, la candidatura independentista i d’esquerra aposta per una Barcelona que doni respostes a les inquietuds de les veïnes i veïns.

La roda de premsa ha tingut lloc davant del Barcelo Hotel Raval, situat a la Rambla del Raval (Ciutat Vella), símbol de l’especulació immobiliària que la CUP, l’esquerra anticapitalista i altres col·lectius han vingut denunciant i que exemplifica el model urbanístic en què s’ha basat l’Ajuntament els últims anys.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa