El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Monedero assegura que les bases de Podem no donen suport al referèndum
  • CA

 

Un dels cofundadors de Podemos, Juan Carlos Monedero, ha expressat aquest dissabte el seu convenciment que les bases de Podem tenen “una voluntat ferma de no acompanyar al referèndum” de Catalunya previst per l’1 d’octubre, que l’ha definit com a “fals referèndum”.

 

“Vinc de Catalunya fa poc i he vist en les bases de Podem una voluntat ferma de no acompanyar el referèndum, i per tant crec que que cal escoltar a les bases, als cercles, i no s’han de prendre decisions per part de la direcció que contradiguin les opinions de les bases”, ha indicat.

En aquest sentit, ha destacat que està convençut que “els cercles a Catalunya reclamaran que la decisió que prengui Podem se sembli a la que té els cercles”, i ha destacat que sempre que a Podemos han tingut alguna “discrepància interna” han consultat a les bases.

 

Així mateix, Monedero ha indicat que “hem plantejat que estem a favor d’un referèndum que serveixi com a nou ancoratge de Catalunya en el conjunt d’Espanya, aclarint que no són “independentistes” i a més volen que “Catalunya romangui”.

 

Aquesta actitud de convocar el referèndum l’1 d’octubre “és una fugida cap endavant del govern” de Carles Puigdemont “incomprensiblement recolzada per forces d’esquerres“.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa