El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Moncloa insisteix que la reunió amb Torra serà com amb qualsevol president de CCAA
  • CA

La portaveu del govern espanyol, Maria Jesús Montero, ha insistit aquest dimarts que la reunió que el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, mantindrà a principis de febrer amb el president de la Generalitat, Quim Torra, és igual d’important que la que tindrà amb altres caps de govern d’altres comunitats autònomes. “La reunió serà un primer contacte entre presidents perquè tots dos puguin dialogar, i tindrà una dinàmica igual a la d’altres caps de govern d’altres CCAA”, ha manifestat.

Per altra banda, Montero ha instat Esquerra Republicana a aprovar en un futur els pressupostos espanyols recordant que aquests comptes també afecten a la ciutadania catalana. “Uns pressupostos d’un govern progressista no poden deixar indiferent una formació que es defineix com a progressista”, ha afirmat, a més d’insistir que “no s’ha de perdre de vista que les polítiques generals d’aquest govern es dirigeixen a tota la ciutadania“.

La també ministra d’Hisenda ha reconegut que el seu govern té previst fer “una reforma del codi penal“, però no ha volgut deixar clar si aquells delictes que han tingut a veure en els darrers mesos amb el judici al Tribunal Suprem per l’1-O seran revisats. Preguntada en roda de premsa sobre aquesta qüestió, Montero ha desviat el tema al consentiment en relacions sexuals.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa