El misteriós cas de la Mesa del Parlament que es convoca i desconvoca

Continua l’embolic pels pressupostos de la cambra

L’agenda dels membres de la Mesa del Parlament va boja. Fins i tot, les convocatòries urgents es fan i es desfan. I tot, entre d’altres coses, pels estira i arronsa entre JxCAT i ERC als que s’hi abonen la resta de grups. El darrer episodi, el debat dels pressupostos de la cambra. Fins ara els comptes de la cambra passaven sense pena ni glòria, però aquesta legislatura s’han convertit en una arma per la batussa.

 

Després que ERC acusés a JxCAT de pactar els comptes amb Ciutadans i PP, i després que els junters volguessin desdibuixar l’acord. Hi han hagut moviments per part dels republicans. Així, el que hi havia pactat no han volgut demorar-ho més i han convocat a quarts de sis de la tarda de dilluns una mesa ampliada per dimarts 21 a les 11 del matí, amb un únic ordre del dia: el Projecte de pressupost del Parlament de Catalunya per al 2020, amb el número de tramitació.

 

 

 

Mitja hora després, la Mesa ampliada ha estat desconvocada. El motiu al·legat és que hi ha hagut un error. Però fonts de la Mesa avisen que ni s’havia acordat convocar aquesta Mesa ni, de retruc, de desconvocar-la. L’embolic dels pressupostos del Parlament cueja i cou fins al punt que apareixen i despareixen convocatòries que ajuden a veure el llautó de les estratègies.Al capdavall, si els pressupostos de la cambra no s'aproven podria entorpir l'aporvació dels comptes de la Generalitat en el termini que el vicepresident Pere Aragonès té previst presentar-los.

La convocatòria de la Mesa ampliada

convo mesa

 

 

Comentaris