Millo, Zoido i Moragas tornen a plantar la comissió d'investigació del 155

La seva incompareixença es traslladarà a la Mesa, que ja decidit informar la fiscalia de la no assistència de Rajoy, Santamaría i Cospedal

L'exministre de l'Interior Juan Ignacio Zoido; l'exdelegat del govern espanyol a Catalunya Enric Millo i el cap de gabinet de l'expresident Mariano Rajoy, Jorge Moragas, han tornat a plantar per segona vegada la comissió d'investigació del 155 del Parlament. Ara la seva incompareixença es traslladarà a la Mesa de la cambra catalana, que ja ha decidit informar la fiscalia de la no assistència de l'expresident del govern espanyol Mariano Rajoy, la seva vicepresidenta, Soraya Sáenz de Santamaría, així com l'exministra de Defensa María Dolores de Cospedal, que havien estat citats també en la mateixa comissió sobre el 155.

El Parlament defensa que no assistir en una comissió d'investigació està tipificat al Codi Penal, però els incompareixents s'emparen en un informe del Consell d'Estat per no assistir-hi i al·leguen que els parlaments autonòmics s'han de cenyir en les seves competències. 
 Aquest dijous s'ha tornat a repetir al Parlament la imatge d'exmembres del govern espanyol plantant una comissió d'investigació. Ja ha passat també en les darreres setmanes a la comissió sobre els atemptats de l'agost del 2017. 

 
 

Comentaris (5)
Odisea Fa 3 mesos
Y estos son los democratas del PP. partido corrupto,de verguenza.
Mariano Fa 3 mesos
Claro, Moragas haciendo de jurado en un certamen de Misses el muy...
X*2 Fa 3 mesos
Gentussa despreciable
JordiP Fa 3 mesos
Es clar. Ells són gent important, pertanyen al Gobierno del Estado del Reino de España. ¿Cómo se atreve un parlamentito regional de la Srta. Pepis convocarles a declarar? A convocatorias de pueblo, oídos sordos de capitalinos.
Jose Fa 3 mesos
Cada vegada més ,Espanya s'allunya de Catalunya , aprofitem,ho per despedinse d'una vegada Visca Catalunya lliure