El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Millo serà el portaveu del grup parlamentari del PPC i Pujol de CiU
  • CA

Enric Millo serà el pròxim portaveu del PP de Catalunya al Parlament en substitució de Dolors Montserrat. La líder del PP català i presidenta del grup parlamentari, Alícia Sánchez-Camacho ha anunciat avui als seus diputats en una dinar-reunió quins càrrecs ocuparan en aquesta IX legislatura al Parlament.

María Llanos de Luna, qui era número tres a les llistes per Barcelona, serà la portaveu adjunta del grup parlamentari. Així ho han explicat fonts del PP català. Encara amb les negociacions obertes sobre la composició de la mesa del Parlament, si el PP català tingués un lloc en la mesa aquest seria per Jordi Cornet.

Oriol Pujol serà el president del grup parlamentari de CiU en substitució d’Artur Mas, i Jordi Turull en serà el portaveu, segons han confirmat  fonts de la federació, que han situat també Dolors Batalla i Josep Rull com a secretaris de la Mesa del Parlament. A aquests noms s’han de sumar també els de Núria de Gispert, que presidirà la cambra catalana, i al de Lluís Corominas, que serà vicepresident, com en l’anterior legislatura.

En total, per tant, CiU tindrà quatre dels set llocs de la Mesa, mantenint així la majoria absoluta i deixant fora ERC i ICV-EUiA, que havien demanat a la federació una de les secretaries.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa