El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Millo escriu una carta amb faltes d’ortografia per negar-se a venir al Parlament
  • CA

L’exdelegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, ha escrit una carta al president del Parlament, Roger Torrent, amb un grapat de faltes d’ortografia en la qual manifesta que res l’obliga a comparèixer com a testimoni davant de la comissió d’investigació de l’aplicació de l’article 155. La carta, que està signada des de Sevilla —on Millo ha estat premiat amb un càrrec governamental com a responsable d’Acció Exterior de la Junta d’Andalusia—, està escrita de forma preventiva perquè l’exdelegat assegura que no ha rebut cap citació però que ha conegut “a través de terceres persones” que el vindrien a buscar.

Abans de rebre cap paper oficial comminant-lo a assistir a la comissió del 155, Millo es cura en salut i avança a Torrent que no es troba “en situació de poder donar compliment a la suposada petició, donada la seva manca d’ajustament a la normativa vigent”.

La carta de Millo és més extensa que la que ha enviat l’exministre de l’interior, Juan Ignacio Zoido, que seguint l’estela de Mariano Rajoy i Soraya Sáenz de Santamaría, es limita a enviar un breu text en què, també de forma preventiva, adverteix que un dictamen del Consell d’Estat del 25 d’abril avala que com a exmembre del govern espanyol no està obligat a atendre la compareixença del Parlament català.

Els membres de la comissió de la cambra catalana ja han decidit aquest dimarts traslladar els fets a la Mesa del Parlament perquè estudiï les mesures que calgui emprendre per exigir responsabilitats.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: d'on no n'hi ha no en raja a desembre 06, 2020 | 21:01
    d'on no n'hi ha no en raja desembre 06, 2020 | 21:01
    lògic ara que és secretario de asuntos de exterior, del gobierno de Andalusia, la llengua catalana, no la respecta, com ho ha fet sempre
    • Icona del comentari de: d'on no n'hi ha no en raja a desembre 06, 2020 | 21:01
      d'on no n'hi ha no en raja desembre 06, 2020 | 21:01
      lògic ara que és secretario de asuntos de exterior, del gobierno de Andalusia, la llengua catalana, no la respecta, com ho ha fet sempre

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa