El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Més d’un miler de persones protesten a Barcelona contra les retallades de les pensions
  • CA

Més d’un miler de persones es manifesten aquest dissabte a la tarda al centre de Barcelona contra les retallades de les pensions. La protesta ha estat convocada per l’Assemblea de Barcelona, un òrgan que pretén aglutinar totes les accions i moviments de protesta a la capital catalana.

Armengol Gassiot, membre de la campanya per les pensions de Catalunya, ha subratllat que la manifestació d’aquest dissabte té per objectiu “condemnar” les retallades socials i, en concret, la reforma de les pensions, “que vol privar a les persones de totes una vida dedicada al treball i d’una remuneració digna”.

Ocupat l’edifici Multicinema Laietana, en desús i batejat com “La Casa de la Vaga”

L’edifici ocupat al centre de Barcelona per un grup de persones vinculades als col·lectius convocants de la vaga general del proper 27 de gener és el Multicinema Laietana, en desús de fa anys, situat al número 53 de la Via Laietana i propietat del Grup Balañà. L’ocupació, que es va produir ja el passat 18 de gener, s’ha donat a conèixer en finalitzar la manifestació d’aquest dissabte, amb sortida de la plaça de Sants, contra la reforma laboral, les retallades socials i a favor de la participació de la vaga general del proper dijous, convocada per la CGT, CNT i la COS. El recinte ha estat batejat amb el nom de “Casa de la Vaga” i s’hi celebraran diversos debats sobre la vaga i la crisi econòmica.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa