Mercè Homs guanya les primàries del PDC a Barcelona amb un 57,5% dels vots

Josep Reñé s'imposa a Lleida i Pere Vila a Girona

 

Mercè Homs ha guanyat les eleccions territorials del PDC a Barcelona amb un 57,5% dels vots, seguida de Teresa Pitarch, amb un 28,56%, i de Glòria Freixa, amb un 13,94%, han anunciat la coordinadora general del partit, Marta Pascal, i el coordinador organitzatiu, David Bonvehí, aquest dissabte en roda de premsa.

El president de la Diputació de Lleida, Josep Reñé, ha guanyat les territorials a Lleida en imposar-se a la diputada de JxSí al Parlament Violant Cervera amb un 56,22% dels vots, en una de les eleccions més disputades de tot el territori.

 

 

D'altra banda, el president de la Diputació de Girona, Pere Vila, ha estat el vencedor en la seva demarcació en imposar-se al politòleg Marc Gafarot amb un 80,28% dels vots. Josep Maria Cruset liderava l'única candidatura a Tarragona i ha resultat elegit president amb un 93,62% dels suports.

 

 

Les eleccions territorials del partit han tingut una participació d'un 61,47% --6.408 sobre 10.400--, i el vot presencial ha superat el vot digital amb un 59% del vot, i no han tingut constància de cap incidència en el procediment electoral.

 

Comentaris