El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mayol: "He estat víctima d’un linxament orquestrat"
  • CA

La tinent alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Imma Mayol, assegura avui en una entrevista al diari Ara que “ha estat víctima d’un linxament orquestrat” durant els anys que s’ha dedicat a la política i atribueix això al fet que “estava ben situada i ben valorada” a la política catalana.

En aquesta mateixa entrevista, l’ecosocialista també afirma que aquesta fixació va estar orquestrada per “mitjans de comunicació influents, altres formacions polítiques i gent que no tenia ganes” que no volien que seguís progressant en política.

“Es van dir moltes mentides”, diu. I posa com a exemple, que era “rica”, que tenia “no sé quantes cases” i que s’havia separat de Joan Saura. Rumors que qualifica de “falsos”. Cansada de tot plegat, com ja va anunciar el 2008, després del 22 de maig abandonarà la política i anirà a viure a Mallorca, la seva terra natal.

Finalment, preguntada per la consulta sobre la independència que el 20 d’abril se celebrarà a Barcelona, Mayol assegura que no anirà a votar perquè “té un punt artificial” que fa que no s’hi senti “cridada”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa