Mayol: "He estat víctima d'un linxament orquestrat"

La tinent alcalde de l'Ajuntament de Barcelona diu que després de les municipals es retirarà a Mallorca

La tinent alcalde de l'Ajuntament de Barcelona, Imma Mayol, assegura avui en una entrevista al diari Ara que "ha estat víctima d'un linxament orquestrat" durant els anys que s'ha dedicat a la política i atribueix això al fet que "estava ben situada i ben valorada" a la política catalana.

En aquesta mateixa entrevista, l'ecosocialista també afirma que aquesta fixació va estar orquestrada per "mitjans de comunicació influents, altres formacions polítiques i gent que no tenia ganes" que no volien que seguís progressant en política.

"Es van dir moltes mentides", diu. I posa com a exemple, que era "rica", que tenia "no sé quantes cases" i que s'havia separat de Joan Saura. Rumors que qualifica de "falsos". Cansada de tot plegat, com ja va anunciar el 2008, després del 22 de maig abandonarà la política i anirà a viure a Mallorca, la seva terra natal.

Finalment, preguntada per la consulta sobre la independència que el 20 d'abril se celebrarà a Barcelona, Mayol assegura que no anirà a votar perquè "té un punt artificial" que fa que no s'hi senti "cridada".

 
 

Comentaris