Mauri veu "més motius que mai" per manifestar-se per la Diada

El vicepresident d'Òmnium diu que les inscripcions per participar a la manifestació segueixen un ritme "similar a altres anys"

 

El vicepresident d'Òmnium Cultural, Marcel Mauri, ha assegurat aquest dijous que els catalans tenen "més motius que mai" per manifestar-se aquest 11 de setembre a favor de la independència de Catalunya, tot i que ha admès que pot haver gent que ja estigui cansada de mobilitzar-se. En una entrevista a Catalunya Ràdio, ha dit que les inscripcions per participar a la manifestació convocada per les entitats independentistes segueixen un ritme "similar a altres anys" encara que la compra de samarretes i la reserva d'autocars va millor que en passades edicions.

 

A més, Mauri ha assenyalat que l'independentisme ha fet "molta autocrítica", especialment després de la celebració del referèndum d'autodeterminació de l'1 d'octubre, i ha afirmat que es va calcular malament la reacció de l'Estat espanyol. De totes maneres, ha dit que ha trobat a faltar més autocrítica per part de l'unionisme.

 
 

Comentaris