Matamala afirma que aniran al Senat a "acomiadar-se d'Espanya"

Puig assegura que la presència de Ponsatí a la llista de Graupera és "una demostració" que JxCAT "manté la unitat i la transversalitat

 

 

El candidat per Girona al Senat de Junts per Catalunya Josep Maria Matamala ha defensat que aniran a Madrid a "fer política de diàleg" i a "acomiadar-se d'Espanya". En declaracions als mitjans abans d'un sopar aquest dimecres a Brussel·les amb simpatitzants, Matamala ha assegurat que amb la seva candidatura volen "traslladar" tot el que han fet fins ara a Europa i "portar també la cara de Puigdemont" al Senat.

 

Per la seva banda, el també candidat per Barcelona, Lluís Puig ha afirmat que la presència de Clara Ponsatí a la llista municipal de Jordi Graupera no ha sigut "gaire notícia" i ha reivindicat que és "una demostració" que JxCAT "manté la unitat i la transversalitat". "Ho estem predicant amb l'exemple", ha reblat Puig. A més, Matamala ha afegit que Ponsatí "és lliure de formar part de qualsevol projecte polític que ella entengui que defensa els seus pensaments" perquè "no és militant de cap partit polític". "No està subjecte a cap militància de formacions polítiques", ha puntualitzat el gironí.

  

 

  

 

  

 

Puig ha defensat que amb la seva presència a les llistes de JxCAT al Senat estan "portant les vergonyes de l'estat espanyol amb els presoners i exiliats" a Madrid. "L'únic que podem fer és que es constati que, malgrat els impediments, anem a lluitar i a tenir una veu diferent a l'interior de les seves institucions", ha dit l'exconseller de Cultura.

 

 

Lluís Puig, en declaracions des de Brussel·les
El candidat per Barcelona al Senat de Junts per Catalunya Lluís Puig durant les declaracions als mitjans a Brussel·les | ACN

 

 

Comentaris