Mascarell: "La situació del país requeria passos inusuals"

El conseller de Cultura opina que tots els programes de cultura "beuen de les mateixes fonts"

El conseller de Cultura i exsocialista, Ferran Mascarell, ha justificat avui la seva incorporació al govern convergent d'Artur Mas afirmant en declaracions a TV3 que "la situació actual del país em va fer pensar que era necessari fer passos inusuals i em vaig decidir a fer-los".

Mascarell ha tret importància al fet que ja hagués estat conseller de cultura en el primer govern tripartit ja que segons l'exsocialista "tots els programes de govern beuen de les mateixes fonts". "S'assemblen perquè el que fa falta en la cultura d'un país és el mateix, governi qui governi", ha afegit.

Encara que ha assegurat que continuarà com a independent, Mascarell ha reconegut que en aquest moment les relacions amb el PSC no són bones. "No crec que entri a militar a CDC ni tampoc que recuperi el carnet del PSC, tal com estan les coses", ha assegurat. De fet, va ser el mateix José Montilla qui li va demanar que es donés de baixa.

Respecte la política cultural que exercirà des de la seva conselleria, el conseller ha assegurat que es centrarà en tres eixos bàsics: "internacionalització, creativitat i cooperació". Amb la voluntat de superar un dèficit històric:"Tenim més talent i creativitat que capacitat per projectar-los internacionalment".

 
 

Comentaris