Mascarell creu que "ens convé un estat propi i eficient"

El nou conseller de cultura explica que "és Mas qui compra el meu projecte"

El nou conseller de Cultura, Ferran Mascarell defensa "que ens convé un estat propi i eficient". En una entrevista a La Vanguardia, Mascarell explica que "l'estat espanyol no és eficient per a la resta d'Espanya i menys per Catalunya".

Mascarell, creu que la pèrdua de vots del PSC s'ha produït "per la debilitat dels discursos catalanista i socialdemòcrata" i segons ell, això ha produït que el PSC hagi debilitat el seu relat sobre el país.

Respecte el seu fitxatge per CiU, el nou conseller de cultura creu que no modifica el seu projecte sinó que és Mas qui "el compra". Mascarell, també explica que Mas va oferir-li el càrrec telefònicament el dia 24, que es van donar 48 hores de reflexió i finalment, el nou conseller va acceptar perquè "s'ha d'arriscar". En aquest sentit, també explica que Montilla va dir-li que havia de deixar el carnet del partit però que encara no ho ha fet. "Jo sóc catalanista i socialdemòcrata, em segueixo considerant com a tal i ningú m'ha demanat que deixi de ser-ho. Tinc carta blanca per organitzar el meu equip. El meu cap de gabinet segueix considerant-se d'esquerres ... L'únic que m'ha demanat fins ara –Montilla- és que trenqui un carnet ".

 
 

Comentaris