El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mascarell afirma que encara se sent socialista
  • CA

El nou conseller de Cultura de la Generalitat, Ferran Mascarell, ha assegurat avui que encara se sent socialista. A més ha afegit: “Ningú no m’ha demanat que deixi de pensar el que penso. Mantinc el pensament progressista i social-demòcrata”.

Amb tot, ha admès que ha demanat la renúncia a la militància del PSC, sense especificar si ho ha fet de forma voluntària o li ho han suggerit des del partit, però ha revelat que encara no ha tingut temps de “fer la carta que acompanyarà el carnet”.

Encara en l’àmbit de la seva relació amb el PSC, Mascarell ha negat que el partit li hagués ofert cap lloc destacat a la llista que encapçalarà Jordi Hereu a les pròximes eleccions municipal.

Mascarell també ha parlat d’algunes de les patates calentes que es trobarà al capdavant del Departament de Cultura. Per exemple, ha dit que la Llei del Cinema té un reglament que s’ha de desplegar, sense concretar com ho farà.

També, pel que fa a l’educació i la sentència recent del Tribunal Suprem sobre el castellà com a llengua vehicular, ha dit que les polítiques de Catalunya “no canviaran”, tot i que s’admetran les peticions de les tres famílies que van motivar la demanda.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa