El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mas veu "gat amagat" en la privatització de l’aeroport del Prat
  • CA

El futur president de la Generalitat, Artur Mas, ha assegurat que veu “gat amagat” en la proposta de privatitzar en un 49% la gestió dels aeroports de Barajas i el Prat, que depenen d’AENA.

El líder de Convergència també ha criticat que l’Estat es reservi el control de la gestió de la infraestructura, en gaudir del 51%: “Això és voler donar una sensació que es guanyarà molta autonomia quan l’Estat se’n reserva el control a través de la majoria”.

“No volem que els aeroports catalans estiguin gestionats pel Govern a 600 quilòmetres i de manera homogènia respecte a altres aeroports que no tenen res a veure amb els nostres”, ha afegit. Així, Mas ha reclamat que la decisió ha de prendre’s de manera consensuada amb la Generalitat perquè “no és una diputació provincial”
Duran vol veure la proposta ‘negre sobre blanc’

El portaveu de CiU, Josep Antoni Duran i Lleida, ha apuntat que caldrà veure ‘negre sobre blanc’ com es concreta la privatització i el repartiment del capital que ha anunciat Zapatero i el paper que es reserva a les Comunitats Autònomes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa