El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mas té un patrimoni de més de 500 mil euros
  • CA

Per acabar amb el tema central dels dos darrers dies de campanya i poder-se centrar en aquesta, segons fonts de la mateixa federació, Artur Mas, ha fet públic avui – i no demà com havien informat des de la federació- el seu patrimoni. Aquest puja, si tenim en compte els fons financers i les propietats materials, a 502.000 euros.

Segons el document presentat al Parlament de Catalunya, 110.000 euros formen part d’un Pla de Pensions, 70.000 euros estan en comptes corrents o inversions a curt termini (1 any), 100.000 euros estan invertits en un pla d’estalvi constituït l’any 2000 i 42.000 euros estan invertits en accions cotitzades a borsa.

Mas és l’únic candidat que disposa de pis en propietat a Barcelona, adquirit l’any 1991 per un import de 180.303 euros, del qual ja no paga hipoteca des de l’any 2008. Igual que Montilla tampoc té cotxe en propietat, en aquest cas està en nom de la seva dona.

Artur Mas ja va anunciar quan va esclatar aquest tema que quan es fes públic el seu patrimoni es veuria que no està “pelat com una rata” gràcies a anys de treball i “estalvi” exercit per ell i la seva dona. “Hi ha polítics que diuen que no tenen res, per tant, o gasten per sobre de les seves possibilitats o no diuen tota la veritat”, va declarar aleshores.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa