El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mas tanca la polèmica de l’impost de successions
  • CA

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha deixat clar avui que la reforma de l’impost de successions que prepara el Govern deixarà Catalunya en igual o millors condicions que València i Madrid, les dues comunitats que menys paguen per aquest concepte. Durant la presentació d’un programa dirigit a ajudar emprenedors i autònoms que han fracassat, Mas ha defensat una Catalunya que no estigui ‘discriminada’ respecte a d’altres territoris de l’estat espanyol.

Mas ha reivindicat la gent que ‘s’ha esforçat tota la vida i en lloc de polir-se el patrimoni ha estalviat’ i l’ha pogut passar a la següent generació. Aquesta gent que ‘ja ha anat pagant impostos, no ha de pagar gaires més’. “Un català que s’ha esforçat no ha de pagar més impostos per la successió que qualsevol altra habitant de l’estat espanyol'” ha reiterat.

Amb aquestes declaracions, Mas vol tancar la polèmica que han generat les afirmacions del secretari del Govern, Germà Gordó, que va avançar que l’impost es mantindria per a herències entre familiars de tercer grau.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa