Mas també envia una carta als funcionaris

Demana comprensió davant de decisions '"excepcionals no sempre fàcils d'entendre"

De la mateixa manera que ho va fer  l'expresident José Montilla, l'actual president de la Generalitat, Artur Mas, ha enviat avui una carta als treballadors de l'administració per agrair la feina feta però també per demanar la seva '"complicitat i esforç". Mas s'ha volgut adreçar als treballadors de la Generalitat per reflexionar sobre l'actual situació de Catalunya, que viu "moments de certa complexitat" per la crisi però també pel qüestionament del seu autogovern.

Després de deixar clar que l'objectiu fonamental del Govern és ajudar el país a generar riquesa, garantir la cohesió social i enfortir la seva identitat col·lectiva, Mas ha llençat dos missatges als funcionaris. Primer ha agraït la feina que fan, "un exercici de responsabilitat i un bon exemple de cara a la societat", però després ha demanat la seva 'complicitat i esforç". "Els temps excepcionals que vivim requereixen de decisions excepcionals, no sempre fàcils d'entendre", ha avisat.

El president català ha subratllat que és '"fonamental la col·laboració i ajut" dels funcionaris de la Generalitat per fer una institució "més eficient i eficaç". "Ens cal assumir que, amb menys, hem de fer més i millor", ha afegit, i ha remarcat que la gent 'espera molt' de la Generalitat i no se la pot defraudar.

Mas ha mostrat la seva confiança en els treballadors de la Generalitat i ha expressat el seu convenciment que el seu ajut permetrà "servir millor" Catalunya, "superar els moments de dificultat i afrontar el futur amb major il·lusió i confiança".

 
 

Comentaris