El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mas sospesa la possibilitat de no convocar noves cimeres
  • CA

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha admès aquesta nit que està sopesant la possibilitat de no convocar més cimeres anticrisi a Catalunya, tret que l’oposició rectifiqui i canviï la seva actitud. “Si veig que això ha de ser un pim pam pum i un descrèdit dels uns cap als altres, no val la pena”, ha assegurat Mas, en una entrevista en TV3 amb motiu dels seus 100 primers dies en el càrrec.

Mas ha recalcat que està calibrant si realment hi ha per part de l’oposició una actitud positiva i de treball, o bé si aspira a convertir aquesta cimera en un “xou particular”. El president ha criticat que l’oposició assegurés que la reunió havia servit per a molt poca cosa i que amb prou feines es van aconseguir acords, mentre que durant l’esdeveniment, “van tenir una actitud positiva”.

“El Govern farà de Govern, l’oposició d’oposició, i tantes vegades com ens puguem trobar ens trobarem”, ha indicat Mas. I és que el president malgrat les crítiques que puguin aixecar les seves decisions ho té clar: “Jo no vinc a escalfar una cadira. Sé que tinc una feina per fer. I la faré, peti qui peti”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa