Mas sondeja el socialista Mascarell com a conseller de Cultura

S'han donat mútuament el cap de setmana com a període de reflexió

El president electe de la Generalitat, Artur Mas, ha sondejat al socialista Ferran Mascarell la seva disposició per incorporar-se al nou Govern de la Generalitat. Sense compromís per cap de les parts, Mas i Mascarell s'han donat mútuament el cap de setmana com a període de reflexió. Però la reflexió té un límit temporal. El dilluns, després de la presa de possessió d'Artur Mas, Mascarell i Mas tornaran a parlar de l'assumpte i el president prendrà una decisió definitiva.

Segons informa avui El País, la proposta de Mas a Mascarell entra dins del concepte del "Govern dels millors" plantejat pel líder de CiU durant la campanya electoral i també per la seva disposició a incorporar socialistes del sector catalanista al seu projecte polític, com va deixar clar durant el debat de candidats.

Mascarell ja va ser conseller de Cultura a l'últim govern de Pasqual Maragall i de fet va marcar la referència de la política cultural dels socialistes a l'Ajuntament de Barcelona. Va ser força significativa la seva renúncia a l'escó en el Parlament que va obtenir en les eleccions de 2006 i que van donar lloc al segon tripartit.

 
 

Comentaris