El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mas: “Són una bona oportunitat, però no he comprat bons”
  • CA

El president de CiU i candidat a les properes eleccions al Parlament de Catalunya, Artur Mas, ha assegurat avui que, a diferència de l’expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, no ha comprat bons de la Generalitat, “encara que són una bona oportunitat”. “Si pensés en mi ho faria, però com a possible president de la Generalitat, no seria lògic que en comprés”, ha dit el dia que la Generalitat ha anunciat l’ampliació de l’emissió.

Mas, que avui ha participat a l’esmorzar Forum Europa, també ha seguit en la seva línia de prudència i ha refusat celebrar les darreres enquestes que presagien una àmplia victòria convergent i un sensible retrocés socialista. Segons el candidat unes enquestes “favorables” poden convertir-se en una “desavantatge” si es converteixen en “un relaxament electoral”. “Si ens confiem en la majoria absoluta, fregarem la derrota”, ha alertat.
Finalment, Mas ha celebrat que el clàssic de la lliga de futbol espanyola, el Barça-Madrid, no coincideixi amb les eleccions, ja que es tracta de dos esdeveniments “singulars”. Amb humor ha dit que així podrà anar al camp i ha desitjat poder “fer un doblet”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa