Mas rep la victòria amb "humilitat, responsabilitat i esperança"

El líder de CiU fa una crida a tots els catalans a "sumar esforços" per "aixecar Catalunya entre tots"

El candidat de CiU, Artur Mas, ha assenyalat que la federació administrarà la victòria amb "humilitat, responsabilitat i esperança". "Estem orgullosos del resultat, però no en presumim", ha afirmat entre els crits de ‘president, president' de militants i simpatitzants congregats a l'Hotel Majèstic, des d'on els nacionalistes segueixen la nit electoral en un ambient d'eufòria i alegria desfermada. CiU ha aconseguit una àmplia majoria amb 62 escons.

El líder de la federació nacionalista també ha avisat que actuaran amb un "gran sentit de la responsabilitat" perquè "coneixem la realitat del país i sabem que no ens esperen uns temps fàcils" i ha subratllat gestionaran el resultat amb esperança ja que Catalunya té "grans actius i energies".

Així mateix, acompanyat per la cupúla de CiU, ha fet una crida a la mobilització del país perquè el nou Govern necessitarà que tots els catalans "sumin esforços" per "aixecar" una "Catalunya millor, en plenitud, amb més llibertat, que es faci respectar i tingui prestigi".

Agraïments als votants i a la militància

El candidat de CiU també s'ha adrçat a tot el poble de Catalunya per donar-los gràcies per la gran participació registrada en aquestes eleccions, i també per la gran victòria que ha obtingut CiU.

"Agraeixo profundament tots els homes i dones d'aquest país que han dipositat la seva confiança en CiU que ens hagin atorgat aquesta gran majoria que administrarem al servei dels 7,5 milions de catalans", ha exclamat.

Així mateix, ha tingut un record especial per als militants de CiU, "l'exèrcit de resistència", que ha navegat amb la federació quan tenia "el corrent i els vents en contra".

 
 

Comentaris