Mas reitera a l'oposició que faciliti per responsabilitat la seva investidura

El líder de CiU també recorda que la federació no busca "una parella de ball fixa"

Després que tots els partits, excepte PPC i PSC que encara no han dit que faran en segons volta, hagin afirmat que no votaran a favor de la investidura d'Artur Mas, aquest ha tornat a fer una crida a tenir una "actitud responsable".

En declaracions als mitjans després de reunir-se amb la nova presidenta del Parlament, Núria de Gispert, Mas ha demanat a l'oposició que no impedeixin la formació de Govern a segona volta, una vegada que a la primera hagin deixat clar votant en contra "que no estan d'acord al cent per cent amb el programa de CiU".

El líder convergent ha recalcat que no tenen ànim d'elegir "una parella de ball fixa, tampoc el PP" per a aquesta legislatura, alguna cosa que segons la seva opinió deixa clar el fet que no estiguin negociant amb els populars el seu suport en la primera votació de la investidura.

En preguntar-se-li sobre el fet que el PP hagi ocupat la part central de l'hemicicle aquest dijous durant la sessió de composició del Parlament, Mas ha assegurat que aquests gestos s'han tingut també amb el PSC al facilitar-li una secretaria que no li correspondria, perquè són la tercera i segona força més votada a les eleccions.

 
 

Comentaris