Mas recorrerà una possible negativa al cara a cara

El PP estatal justifica el seu recurs contra l'enfrontament Mas-Montilla, encara que ells en van fer un Zapatero-Rajoy

El candidat de CiU a la presidència de la Generalitat, Artur Mas, ha anunciat avui que recorrerà una possible negativa de la Junta Electoral Provincial de Barcelona al cara a cara entre ell mateix i el candidat socialista, José Montilla. Ha recordat, a més, que José Luis Rodríguez Zapatero i Mariano Rajoy sí que van poder fer-ne un.

En una 'mini Docsession' sobre seguretat, Mas ha constatat que Montilla té una "obsessió" amb ell, perquè va aprofitar el temps que tenia per dirigir-se als ciutadans per plantejar-li el cara a cara, i ha ironitzat sobre els "dubtes" del socialista quan el convergent va proposar fer-lo just després del debat a sis de diumenge a TV3.

L'anècdota del dia ha arribat quan una periodista ha preguntat al candidat de CiU els veritables motius de Montilla per retar-lo a un cara a cara i davant la insatisfacció de la periodista per la resposta del convergent - que ha assegurat desconèixer que li passa al seu rival pel cap- ha etzibat: "Li serveix? No s'ha quedat satisfeta? Doncs, haurà d'anar a votar", en referència al vídeo de les JSC.

El PP justifica el recurs

La portaveu parlamentària del PP, Soraya Sáenz de Santamaría, ha justificat avui el recurs dels populars catalans contra el cara a cara perquè "cal complir la llei". Segons Sáenz de Santamaría, el cara a cara entre Mas i Montilla no és comparable al que van protagonitzar el president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, i el líder del PP, Mariano Rajoy, durant la campanya les eleccions generals del 2008.

 
 

Comentaris