El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mas recorda que mentre el PSC critica les retallades el PSOE exigeix més estalvi
  • CA

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha tornat a recordar el període d’austeritat en què CiU haurà de governar i s’ha queixat que qui “els ha deixat la patata calenta” siguin els que els acusin “de voler carregar-nos les coses”. En referència a PSC i PSOE, Mas ha puntat que les crítiques arriben “dels mateixos que governen l’Estat” des d’on s’exigeix a la Generalitat que “vagi més enllà” i faci més estalvi i més retallades.

Per al president, “les administracions no poden ser una excepció” en aquest “període d’ajustament i d’estalvi” i ha assegurat que els escassos recursos de que es disposa es gestionaran amb “gran cura”.

Mas ha fet aquestes declaracions en la presentació de la candidatura de CiU a Reus que, sota el lema ‘Reus en positiu’, encapçala el diputat Carles Pellicer. Mas ha assegurat que veu “moltes possibilitats” perquè CiU pugui governar a la capital del Baix Camp després que en les eleccions autonòmiques guanyés en tots els districtes de la ciutat. “Si no ens en sortim aquest cop serà culpa nostra i no pels mèrits dels nostres adversaris”, ha dit Mas a Pellicer.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa