Mas reconeix que "no hagués fet així" el vídeo de CiU on Espanya roba a Catalunya

El líder de CiU creu que "no es pot parlar de robar però sí d'una espoliació ja que Catalunya té un dèficit fiscal del 10% sistemàticament"

El candidat de CiU, Artur Mas, ha reconegut que ell "no hagués fet així" el vídeo de les joventuts convergents on s'identifica Espanya amb un lladre que roba la cartera a Catalunya. Mas ha admès que aquesta gravació no millora les relacions entre els dos territoris.

En declaracions a Antena 3, el líder convergent ha explicat que no es pot parlar de robar i que "això és la caricatura, però sí que hi ha una espoliació ja que Catalunya té un dèficit fiscal del 10% sistemàticament" respecte a Espanya.

Respecte les declaracions de Llena

D'altra banda, Mas ha reiterat que les declaracions del número u del PSC per Lleida, Joaquim Llena, on va titllar de "gilipollas" els convergents són fruit "de la desesperació, de la irritació i de mala educació". Mas ha explicat que, tot i que els "han posat el dit a la boca", CiU ha sabut no caure en la provocació i explicar el seu projecte polític de manera tranquil•la.

 
 

Comentaris